Adéla Hrdličková
4
.
2
.
2020
Ostatní

Jak přežít #StoryHory IV

Už počtvrté jsme se spolu vydali na hory — tentokrát do Tyrolska. Jenže uspořádat alpskou idylku pro 25 lidí není jen tak. Koukněte na pět zásadních rad, jak přežít týden na horské chatě se slabou wifinou a rakouským ležákem.

Rozdejte všem dost práce

Kdo má co dělat, nemá čas remcat. Ještě před odjezdem jsme se losovačkou rozdělili do šesti týmů, které se staraly o chod chaty. To například znamenalo, že vám večeři servírovala designérka, nádobí umyl CEO a koše vynesla copywriterka. A všichni byli spoko!

Udržujte sportovního ducha

Případné ponorce nejlíp ujedete na lyžích nebo snowboardu. Sportovních aktivit bylo naštěstí všude kolem jak nasněžíno. Kdo nechtěl na svah, vyrazil na běžky nebo na výšlap a zvlášť oblíbená byla sáňkovací dráha. Vrcholem pobytu byl turnaj v curlingu (čti jako Piero „kárling”).

Odpočívejte v pokoji

Jasně, na lenošení bude dost času v důchodu, ale natáhnout bačkory můžete už teď. Nožky v teple, svařák na plotně a deskovky nebo knížka — takový luxus se vám v agentuře jen tak nepoštěstí. Nám jo, heč! Náš tip — Desítka.

Buďte kreativní

Každý večer si jeden z týmů připravil zábavu pro všechny a bylo to pestrý! Jen namátkou: s projekťáky jsme stavěli věž z papíru jednou rukou, soušl zkoušel hranice komfortní zóny otázkami na tělo a impro workshopem, VNV promítali krásné filmy — doporučujeme Madame Tutli-Putli. A in-house si připravil chráněné dílny s broušením recyklovaného skla, výrobou přírodní kosmetiky a stavěním lega s Pierem.

Pamatujte, že láska hory přenáší

Hlavní ale je, že jste s partou lidí, které máte rádi. Klišé? Možná, ale my víme, že se vyplatí mít kolegy, kteří pro vás znamenají víc, než jen spojení na Linkedinu, a které rádi vidíte i mimo kancl. A to my máme. Díky, Story FML!

Bonus! Tady máte Kubův playlist na Spotify.

Adéla Hrdličková

Adéla Hrdličková

Copywriter

LinkedIn