Nikola Světlíková
25
.
10
.
2019
Ostatní

Pro tyhle projekty bychom se rozdali 💚

Když jsme oslavili 3. narozeniny, napadlo nás splnit přání někomu jinému. Jen tak. Na oplátku za všechnu důvěru, kterou nám spousta lidí v začátcích agentury dala. Takže jsme vybrali 3 projekty, s kterými teď pečeme fajn věci. Mrkejte!

Video pro Stužák

Stužák (Studenti žákům) jsou vysokoškoláci, kteří chtějí pomocí zábavných workshopů na školách změnit vlažný přístup mladých k veřejnému dění. Už po roce a půl fungování za to získali cenu Gratias Tibi. Ale tam to nekončí — teď chystají kampaň na Hithitu a my s nimi natáčíme úvodní video. „Pokud se nám podaří vybrat cílovou částku, budeme mít zajištěné financování na provoz na rok nebo dva dopředu, z čehož jsme nadšení! Dál pak chceme dělat to, co umíme nejlíp — motivovat mladé k zájmu o veřejné dění s našimi hravými workshopy,“ popisuje Bára ze Stužáku. Takže stay tuned!

Brand identita a design pro #kafesbabi

Když nám z #kafesbabi napsali, že chtějí odhipstřit mileniály a trochu pohipstřit babičky a dědy, neodolali jsme. Takže teď spolu koumáme, jak to udělat, aby mělo #kafesbabi krásný web a nějak vypadalo.

A proč to dělají? „Obě generace si mají navzájem co poskytnout: ta mladší může prarodičům pomoci s nástrahami moderní doby, ukázat jim nová místa, a vytrhnout je z každodenní rutiny; na oplátku může od svých prarodičů získat vhled do doby, kterou sama nezažila a z první ruky se vzdělat o událostech, které by měla znát,“ vysvětluje Anička. A my se těšíme, až budeme vídat v kavárnách spoustu babiček s vnoučaty! Snad i díky naší pomoci.

Kampaň a microsite pro Naviterier

Naviterier chce být nejpřesnější navigací pro nevidomé. „Všichni pracujeme jako dobrovolníci ve volném čase a radujeme se z aplikace na App Storu. Máme asi 40 prvních uživatelů, které vodí navigace po Praze, ale naší ambicí je pokrýt největší města Evropy,“ popsala Lucka. A my teď spolu vymýšlíme kampaň, aby se o tomhle super projektu vědělo a pomáhal ještě o kus víc. Dává totiž svobodu lidem, kteří bývají odkázaní na druhé — a tomu my dost fandíme.

U všech projektů máme hóóódně rychle blížící se deadliny, takže se těšte, že se vám na našem Facebooku velmi brzy pochlubíme s výsledky společné práce. My se těšíme moc. 💚

Nikola Světlíková

Nikola Světlíková

Copywriter

LinkedIn