Karolína Rejmontová
25
.
10
.
2019
Ostatní

#Storyvmori očima nováčků

Minulý pátek jsme si ještě užívali teambuilding v Itálii, teď už jsme zpátky v běžném provozu. Někdo s větší chutí do práce, někdo by možná potřeboval další dovolenou. Všichni jsme si to ale maximálně užili. Naši nováčci dostali za úkol vypíchnout jednu věc, která se jim v Itálii líbila nejvíc. Co si vybrali?

Markéta — kavárna s nezapomenutelnýma palačinkama

Zaujalo mě, a snad i dojalo, když si Kristián a Vašek otevřeli u sebe v domečku kavárnu. To, jak se o své návštěvníky starali, jak jim připravovali skvělou kávu a nezapomenutelné palačinky, bylo prostě nádherný. Všichni jsme se u nich v „kavárně“ cítili jako doma a zažili jsme krásnou snídani. Více takových kaváren prosím!

Karol — boží výhled na hory

Na teambuilding v Itálii jsem se hrozně těšila. Překvapila mě už naše první zastávka na přespání, ve Švýcarsku. Bylo to docela drama, protože jsme spali v teepeečkách v horách, a naše skupinka opozdilců tam dorazila těsně před setměním. O to krásnější ale bylo ranní probuzení. Měli jsme naprosto boží výhled na hory, na kterých byly stále útržky sněhu.

Linda — tři nepopsatelné zážitky z hor

Z našeho výletu na Monte Pietravecchia si odnáším tři nepopsatelné zážitky:

  1. Měli jsme hrozně krásný výhledy. I přes ty mraky.
  2. Nikdy bych nevěřila, že si při výšlapu připomeneme i takový kinematografický skvost, jakým je Jurský park. Vrrrr!
  3. Dát si 1 pivo po 5 hodinách chůze bych doporučila všem. Nebo to bylo obráceně? 😂

Šimon — krabicový foto-workshop

Krabicový foto-workshop byl super. Jen (škoda), že výsledek nedopadl tak, jak jsem očekával. Věděli jste, že si foťák můžete udělat prakticky z čehokoliv? Potřebujete k tomu akorát fotopapír nebo film.

Petra — utužování kolektivu

Co mě zaujalo na teambulidingu v Itálii? Nejvíc asi utužování kolektivu . Měli jsme různé workshopy (já jsem vedla krabicový foto-workshop), společné večeře, oslavu 4 lety Story TLRS, improvizační workshop, výlety a hráli jsme hry. Některé inteligentní, některé míň.
Třeba odpovědi lidí na otázky:
„S kým z firmy bys chtěl/a strávit víkend?“
„S kým z firmy bys chtěl/a mít sex?“
„S kým z firmy bys chtěl/a žít?“
Jo, zní to divně, ale člověk se hodně dozví, jak o lidech, kterých se ptá, tak o lidech, kteří jsou jmenováni. A to je dobře! Nebo ne?

Kristián — spolumajitel kavárny Fabio Arancio

Zaujal mě překvapivý úspěch, který sklidila naše pop-up kavárna. V úterý od 8 ráno k nám mohl kdokoliv přijít na kafe, palačinky s karamelem a skvělou domácí focacciu od Kuby. I přesto, že náš business plán byl poměrně nekompromisní („V úterý ráno otevřeme a večer úspěšně zbankrotujeme.“), donutila nás místní společnost, abychom otevřeli ještě na jedno odpoledne. Máme to zkusit na Vinohradech?

Aduš — impro workshop

Improvizace patří do každodenního života nejen v agentuře. No a jak se líp sblížit, než že se před sebou pořádně ztrapníme? Proto jsem si na svoje nové kolegy připravila malý workshop divadelní improvizace. Věnuju se tomu už hodně let a jsem přesvědčená, že je to skvělý nástroj na nakopnutí každýho kreativního procesu. No a cíl se naplnil — ztrapnili jsme se, protáhli končetiny i mozkový závity a hlavně se pořádně nasmáli.

Teambuilding v Itálii nezní vůbec špatně, co? :) Chceš příště vyrazit s náma? Tak sleduj Facebook, kam dáváme aktuální vypsané pozice.

Karolína Rejmontová

Karolína Rejmontová

Junior Content Manager

LinkedIn